ARTWORXS is een groothandel op het gebied van schilderijen, spiegels, posters en inlijstingen. Onze groothandel beschikt over een webshop met een uitgebreid assortiment aan wanddecoratie. Wij ontwikkelen, produceren en leveren aan detailhandelaren, projectinrichters, winkelketens, webshops enzovoorts. Wat leveren wij dan?

Spiegels


Sinds jaar en dag legt ARTWORXS zich toe op de ontwikkeling van een schitterende collectie spiegels. Hoogwaardige materialen en origineel design gecombineerd met de nodige dosis vakmanschap, brengen de spiegels van ARTWORXS naar een kwalitatief topniveau. Zoekt u een klassieke spiegel, een moderne vormgeving, of juist een industriele uitstraling? ARTWORXS heeft een collectie waarin u zeker zult slagen. In onze lijstenmakerij werken vakmensen met liefde voor het ambacht. Tevens kunt u bij ons terecht voor maatwerk spiegels.

Originele doeken

Wat is er nou mooier dan een origineel, handgeschilderd kunstwerk aan de wand? ARTWORXS heeft een brede collectie handgeschilderde doeken voor u ontwikkeld samen met onze kunstenaars. De schilderijen komen tot stand in de ateliers te Hengelo, Overijssel.  Wilt u uw vertrek(ken) een luxueuze uitstraling geven, dan mag een kunstwerk uit de collectie van ARTWORXS daarin niet ontbreken. In menu onder schilderijen vindt u een ruim aanbod met diverse stijlen.

Uiteraard worden onze schilderijen geleverd met echtheidscertificaat.

Inlijstingen

Artworxs heeft een ruime collectie inlijstingen om uit te kiezen. Niet alleen is er een ruim aanbod aan lijsten, ook heeft u een ruime keuze aan prints, posters of originele werken op papier. Het bijzondere van de collectie inlijstingen is dat deze betaalbaar zijn maar niet in grote massa’s worden geproduceerd. De collectie posters en originele werken komen nog op de ‘ouderwetse” manier tot stand, in samenspraak met de kunstenaars. Hierdoor bent u verzekerd van een origineel product voor uw winkel, horecagelegenheid, hotel of webshop. Als groothandel leveren wij uitsluitend aan bedrijven.

Glaskunst

Een aantal van onze modellen is leverbaar als print op glas, de zogeheten glasprint, voor een moderne uitstraling in uw interieur. Onlangs is deze collectie aangevuld met zwart-wit fotografie van diverse fotografen. U vindt deze fotokunst onder het kopje Glasprints in het menu.

Woonaccessoires

In samenwerking met onze kunstenaars hebben we een eigentijdse collectie woonaccessoires ontwikkeld. Van prints en posters tot aan een serie wandkleden die op ambachtelijke wijze bewerkt is met krijtverf. Ook beschikken we over een eigen assortiment aan posters. Hierdoor bent u verzekerd van originele wanddecoratie die niet in massa’s wordt geproduceerd. 

Projecten

Heeft u advies of hulp nodig bij uw decoratie projecten? ARTWORXS heeft een ruime ervaring en kan van grote toegevoegde waarde voor u zijn. Wij begeleiden uw project van concept tot en met de implementatie en nazorg. Tevens kunnen we een eigen IN-HOUSE collectie op verzoek en met uw inbreng voor u en uw klanten maken. Dit doen we samen met ons eigen team van kunstenaars en vakmensen.

Wilt u voorbeelden zien van de collecties van ARTWORXS? Neem gerust een kijkje in onze catalogus. U vindt deze via het menu aan de bovenzijde van de site.