UNDER CONSTRUCTION

Artworxs produceert al lange tijd in alle stilte voor vele groothandels en ketens. We laten u snel zien wat de mogelijkheden ook voor u kunnen zijn. Nog even geduld…..

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier

Productie

Ontwikkeling

Groothandel

StudioPhylicia_Jeroen_282

Artworxs heeft een exclusiviteitsovereenkomst met diverse fabrikanten in Oost Europa en Turkije. Op basis van uw product-eisen laten we een protoype maken ter beoordeling van prijs en kwaliteit. Wij werken alleen met flexibele partners waardoor de drempel laag is om een eerste productie batch te starten. Bent u succesvol dan kunnen we opschalen en wanneer de verkopen tegenvallen kan er ook afgeschaald worden. Op deze manier zijn we ook een perfecte partner voor de projectmarkt!

We begrijpen dat in de continu veranderende markt de behoefte aan nieuwe ontwikkelingen groot is. Artworxs denkt graag mee en heeft jarenlange ervaring in productontwikkeling. We hebben veel materiaalkennis en weten precies wat de mogelijkheden zijn. 

In de basis is Artworxs gewoonweg ook gek op ‘de handel’. Niets mooier dan een mooi product voor een fatsoenlijke prijs verkopen. Artworxs heeft een eigen collectie die via online dochterbedrijven worden verkocht. Deze collectie is ook op voorraad voor de B2B. Of het om enkele spiegels gaat voor de paskamer of fotokunst voor een restaurant, we bieden de mogelijkheid om deze via deze site in te kopen tegen handelsprijzen.

Shop by Category

Dutch Mirror Collection

Foto kunst
Werken op elk gewenst materiaal
Wanddecoratie
Handmade en serie productie
Stoelen
Hotel en Horeca
Eettafels
Informeer naar de mogelijkheden
Klein meubelen
Voor elke ruimte

About us

Vijfentwintig jaar geleden is een ontmoeting op een vakbeurs uitgegroeid tot een vriendschap waarbij zakendoen zoveel mogelijk vermeden is. Want met vrienden moet je wandelen en niet handelen is het gezegde. Hooguit werden er wat hand en spandiensten voor elkaar gedaan, maar de vriendschap is de verbinding. Rob heeft jarenlange ervaring op het gebied van wanddecoratie en kunst. Van handgeschilderde werken door kunstenaars tot spiegels en prints. Grote ketens en gerenommeerde groothandels hebben de produkten van Artworxs onder private label verkocht. Inmiddels is Rob ook succesvol met diverse webshops en heeft hij in de projectmarkt meubelen geleverd.

Jeroen heeft op jonge leeftijd een groothandel in woonaccessoires en meubelen gehad met een door velen gekopieerde collectie. De afgelopen jaren heeft hij die kennis en ervaring ingezet als adviseur voor IT oplossingen, productontwikkeling, marketing en re-organisaties. Toch vindt hij ‘de handel’ het leukst.

Rob heeft de laatste jaren goede samenwerkingen in Turkije opgebouwd en biedt een concurrerend alternatief voor productie uit Azië. Het recente jubileum van de vriendschap tussen Rob en Jeroen getuigd dat deze ijzersterk is en juist van toegevoegde waarde is om de handen ineen te slaan en een eigen fabriek te starten met meneer Aydin. De productiemogelijkheden behelzen de totale wooninrichting. Van tafels en stoelen tot banken en bedden tot zelfs verlichting en wanddecoratie.